Kuulumisia

Sunnuntai 9.4.2023 - Maija


Pitkästä aikaa tulee kirjoiteltua blogiin. Tosin mitään ihmeitä kuulumisia ei ole. Arki ja elämä rullaa normaalisti ja koirat ovat olleet terveitä. Hymyllä tosin diagnosoitiin polvessa nivelrikko ja se saa tarvittaessa kipulääkettä, ei siis vielä jatkuvasti. Paino on onneksi pysynyt aisoissa mummolla ja lisäravinteet on käytössä. Lisäksi jouduttiin poistamaan kolme hammasta. Onhan tuo mummeli jo 11 vuotta, toivon vielä muutamia virkeitä vuosia hänelle. 

Timin kanssa on harrasteltu tokoa ja rallytokoa. Rallykisoissakin käytiin muutamia kertoja ilman tuloksia,  ei mennyt hyvin näillä kerroilla. Hajut ja impulssit vievät poikaa eikä se jaksa keskittyä liikkeisiin. Käytiin myös SmartDog-kongitio-testissä, ihan fiksu kaveri mutta on todellakin impulsiivinen myös testiosiossa joka mittaa koiran impulsiivisuutta palkkioon nähden. 

L-pentueesta Inari (Sancandy`s Lets Dance) on kisannut tänään agilityssä nuoren ohjaajansa kanssa ja saivat hyppyradalta 0:n sekä sekä 3. sijan. Inari kisaa pikkumaxi3-luokassa. Onnea kaikille asianosaisille !


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini