Kuulumisia

Lauantai 15.5.2021 - Maija


L-pentueesta Lucy (Sancandy`s Love Affair) oli saanut nuoren ohjaajansa kanssa agilitystä OIVA:n kera ykköspallin. Lucy kisasi pikkumaxi2-luokassa joten se tarkoittaa sitä että koirakko nousi 3-luokkaan. Onnea ja aivan mahtavaa!

Viikko sitten kotiutui meille miespuolinen laumanvahvistus Tim (Ruskaloimun Tuomas) Tim on oman kasvattini Inarin jälkeläinen ja on yhteisomistuksessa. Tim tuntuuu olevan oikein kiva poika, mukavasti on viikko mennyt.  Aika näyttää mitä pojasta tulee mutta tarkoitus on ainakin näyttelyissä käydä ja mahdollisesti hieman tokoa ja noutojuttuja harrastaa.

Hymy-mummon kanssa kävimme eilen virallisessa tokokokeessa avo-luokassa. Tällä kertaa meni paremmin kuin viime syksynä kun saimme jopa 3-tuloksen. Kaksi liikettä meni nollille,  ruutu, johon kyllä kahdella käskyllä meni mutta jäi auttamatta liian lähelle kehänauhaa ja maahan käskystä jäivät etujalat ulkopuolelle. Myös kaukokäskyt menivät nollille, ei tehnyt elettäkään että olisi istumaan noussut, katseli vaan suu virneessä, siltä ainakin minusta näytti :)Noo ei tästä lannistuta, harrasteluahan tämä vain on :)


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini